Twaalfde Ondernemersprijs Peel en Maas op woensdag 3 november 2021

23 juni 2021

1228_0

Kiwanis Club Peel en Maas organiseert voor de twaalfde maal de Ondernemersprijs Peel en Maas. De uitreiking van deze Ondernemersprijs vindt plaats op woensdag 3 november 2021 bij DOK6 in Panningen.

Vorig jaar is er een aangepaste versie van de Ondernemersprijs Peel en Maas opgezet. Er zijn 2 tv uitzendingen gemaakt in samenwerking met Omroep P&M en onze sponsoren. Dit jaar gaan wij ervan uit dat in het najaar het weer mogelijk is om een fysieke Ondernemersprijs te organiseren. De voorbereidingen zijn al opgestart en in september nemen wij de definitieve beslissing of de uitreiking door kan gaan.

Met de uitreiking van de Ondernemersprijs wil Kiwanis Club Peel en Maas het ondernemerschap in de gemeente haar gemeente in de breedste zin van het woord onder de aandacht brengen en daarbij de ondernemers een podium bieden om zich te presenteren. De Ondernemersprijs is mede dankzij de steun van ondernemers, ondernemersorganisaties, gemeente, juryleden en sponsors inmiddels een ingeburgerd fenomeen geworden.

Het thema is ‘Risico’s en Kansen’. Ondernemen is immers altijd een kwestie van het zien van kansen en het afwegen en verkleinen van de risico’s die onverbrekelijk verbonden zijn met het uitnutten van kansen. Deelnemende ondernemers kunnen zich dus onderscheiden op twee (deel)gebieden:

  • Zien van kansen
  • Omgaan met (ondernemers) risico’s

Voor de jury is het thema juist de scherprechter in hun beoordeling van de kandidaten, naast de altijd aanwezige algemene eisen die aan een ondernemer gesteld worden.

KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer