Dit jaar gaan we opnieuw een ondernemersprijs beleven op woensdag 1 november 2023.  Als een van de stuwende krachten van de economie en de business in Peel en Maas zouden wij ook uw organisatie en eventueel uw gasten graag verwelkomen op, al zeggen we het zelf, de mooiste businessavond van het jaar in de gemeente Peel en Maas. De business avond  is verder ontwikkeld door de toevoeging van een walking diner voorafgaand aan de verkiezing.  Compact in de tijd maar met alle gelegenheid voor U om uw collega ondernemers te zien en te spreken in een inspirerende omgeving.

 

De bekendmaking van de Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas 2023 vindt plaats tijdens een inspirerende en feestelijke ondernemersavond in DOK6 te Panningen. Tijdens deze avond zullen de genomineerde bedrijven zich presenteren,  en kunnen aanwezigen deze presentaties belonen door hun stem uitbrengen op een van de genomineerden. Degene met de meeste stemmen wordt die avond winnaar van de Rabo Publieksprijs. De winnaar van Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas 2023 wordt door een, van de organisatie onafhankelijke, jury bepaald.

 

Naast onze hoofdsponsoren Rabobank Peel en Maas en Gemeente Peel en Maas hebben wij voor u keuze uit de volgende  mogelijkheden:


Business-sponsor:  € 1.300,- excl. BTW

  • Actieve vermelding van uw onderneming als Business-sponsor via alle door ons gebruikte Socials
  • Uw bedrijfslogo op het grote scherm tijdens de ondernemersavond.
  • 8 Entreekaarten voor de verkiezing, gereserveerde plaatsen waarvan
  • 4 Passe Partout kaarten voor de businessmeeting vóórafgaand aan de verkiezingsavond incl. diner en toegang tot de verkiezingsavond.

* Tijdens de ondernemersavond zijn hapjes en drank bij de entreekaarten inbegrepen.


Top-sponsor: € 800,- excl. BTW

  • Vermelding als Top-sponsor op de website en Socials
  • Naamsvermelding op groot scherm tijdens de ondernemersavond.
  • 4 Entreekaarten voor de verkiezing, gereserveerde plaatsen waarvan
  • 2 Passe Partout Kaarten voor de businessmeeting in het vóórprogramma van de verkiezingsavond incl. diner en toegang tot de verkiezingsavond.

* Tijdens de ondernemersavond zijn hapjes en drank bij de entreekaarten inbegrepen.


Sponsor: € 400,- excl. BTW

  • Vermelding als Sponsor op de website en Socials
  • 2 Passe Partout Kaarten voor de businessmeeting in het vóórprogramma van de verkiezingsavond incl diner en natuurlijk 2 entreekaarten voor de avond zelf.

 

* Tijdens de ondernemersavond zijn hapjes en drank bij de entreekaarten inbegrepen.

 

De opbrengst van de Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas 2023 gaat dit jaar naar de bouw van een multi functioneel gebouw in Helden. Daarin wordt een educatief centrum ondergebracht voor kinderen uit Helden. Zowel Prisma als de kindercentra van Hoera zullen er gebruik van maken, en ook IVN Peel en Maas zal er een eigen plekje krijgen.
Kiwanis Peel en Maas kan op deze manier de kinderen van Helden en Peel en Maas helpen met creativiteit, educatie en bouwen aan hun begrip voor de natuur.  

 

Na afsluiting van de sponsor campagne zullen eventueel overblijvende kaarten via onze website verkocht worden om eenieder gelijke kansen op kaarten te waarborgen.

Heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u ons mailen : info@ondernemersprijspeelenmaas.nl

 

of bellen met:

Roy Hillen | T:  06-14627643

Het laatste nieuws over de verkiezing alsook achtergrondinformatie kunt u aantreffen op onze website:  https://www.ondernemersprijspeelenmaas.nl en volg ons op Facebook en LinkedIn.

Het wordt een boeiende, en gezellige avond om het gebrek aan contacten uit de Corona periode van ons af te schudden. Mogen we ook op uw komst rekenen.

 

We zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

 

 

Met vriendelijke groeten,

Kiwanis Club Peel en Maas

 

Wilt u het goede doel van dit jaar ondersteunen maar geen officiële sponsor worden, dan wordt een individuele gift natuurlijk ook zeer gewaardeerd. U kunt dan uw zelfgekozen bedrag overmaken naar onderstaande gegevens:

Rekeningnummer: NL44 INGB 0659 1015 21 ten name van: Ondernemersprijs Peel en Maas

Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met info@ondernemersprijspeelenmaas.nl

KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer