Aanmelden

Aanmelden voor deelname aan Ondernemersprijs Peel en Maas 2022

De aanmeldingen zijn voor deelname aan Ondernemersprijs Peel en Maas 2022 zijn gesloten. De genomineerden zijn bekend gemaakt op Omroep Peel en Maas. Kijk ook op onze pagina genomineerden om te zien wie er dit jaar in de race zijn voor de Ondernemersprijs Peel en Maas 2022.

 

 

Wilt u ook in aanmerking willen komen voor de titel “Ondernemersprijs Peel en Maas” of een collega ondernemer voordragen? Meld uw bedrijf dan aan via onderstaand formulier. U kunt ook contact opnemen met Roy Hillen via 06 1462 7643.

Na de aanmelding ontvangt de ondernemer een vragenlijst die volledig ingevuld dient te worden ingeleverd voor opgave.

Op basis van de ingevulde vragenlijsten en afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal de jury de eerste selectie maken. Hierbij zullen in principe 5 bedrijven worden genomineerd en in het verdere traject worden opgenomen. De genomineerde bedrijven worden daarna door de jury bezocht. Alle aanmeldingen worden strikt vertrouwelijk behandeld; pas wanneer een bedrijf tot de genomineerden behoort wordt de bedrijfsnaam in de publiciteit gebracht.

We wijzen erop dat de genomineerden een kleine bijdrage gevraagd zal worden voor het produceren van een professionele bedrijfsvideo die van elk bedrijf zal worden gemaakt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.