Genomineerden Kiwanis Ondernemersprijs 2024 bekend

Genomineerden Kiwanis Ondernemersprijs 2024 bekend

Genomineerden 2024

Dit jaar zal voor de 14e keer de uitverkiezing van de Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas worden georganiseerd door de Kiwanis Club Peel en Maas. In 2023 won Hoeve Braamhorst uit Baarlo zowel de Ondernemersprijs als de Rabobank Publieksprijs. 

 

Voor de editie van dit jaar is als thema gekozen: “Het Nieuwe Ondernemen”. 

Als ondernemer worden we dagelijks geconfronteerd met frisse uitdagingen en bedreigingen. Na een langdurige pandemische periode, naast alle uitdagingen, zijn we geconfronteerd met een verschuiving in consumentengedrag. Iedere ondernemer, ongeacht de branche, heeft kritisch moeten kijken naar zijn business- en verdienmodel en heeft moeten schakelen naar nieuwe inkomstenstromen. Het nieuwe ondernemen biedt nieuwe inzichten en dwingt ondernemers om hun businessmodel aan te passen.  

Daarover gaat het thema van dit jaar op de breedst denkbare manier. 

 

De volgende 5 bedrijven uit de gemeente Peel en Maas zijn hiervoor door een deskundige jury genomineerd en worden dit jaar extra in de schijnwerpers geplaatst: 

  • Het Poelsplein uit Panningen 
  • Nobuso uit Panningen 
  • Bottled Service uit Panningen 
  • Stogger uit Panningen 
  • Wil’skracht uit Maasbree 

 

Op dinsdag 2 juli jl. heeft Omroep P&M in een Tv-uitzending de genomineerden en juryvoorzitter Petra Gommans aan de kijkers voorgesteld. In september bezoekt de jury elk genomineerd bedrijf en zal op grond daarvan haar keuze van de winnaar van de Kiwanis Ondernemersprijs bepalen. 

 

De bekendmaking van de winnaar van de Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas 2024, alsmede de uitverkiezing van de Rabobank Publieksprijs, vindt plaats op woensdag 6 november 2024 in DOK6. 

 

Het laatste nieuws over de verkiezing, de aantrekkelijke sponsorpakketten alsook achtergrondinformatie is te vinden op onze website www.ondernemersprijspeelenmaas.nl 

 

 

Op bijgevoegde foto (Dick Holthuis) staan de genomineerde bedrijven in de studio van Omroep P&M met v.l.n.r. 

Wilma Tellings en Marian Halferkamps (Wil’skracht Maasbree), Wesley Noijen en Joey Noijen (Nobuso Panningen), Stefan Dorssers (Stogger Panningen), Aaron Hinkel en Stan Madou (Bottled Service Panningen), Peter Janssen en Maartje Wilms-Janssen (Het Poelsplein Panningen) 

aangepast Groepsfoto genomineerden OP2024 op 1 juli 2024
KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer