Finest Housing BV

Finest Housing BV

Kandidaat 2023

Wij, het team van Finest Housing, zorgen ervoor dat internationale medewerkers, op een prettige wijze gehuisvest worden en geven ze een warm welkom en een thuisgevoel.

Privacy staat voor ons voorop. Ieder een eigen slaapkamer. Je wilt je slaapkamer toch ook niet delen met een vreemde?

Service en expertise is onze kracht. Wij leveren het beste internet en zullen de woning volledig inrichten. De benodigde voorzieningen realiseren wij met lokale bedrijven.

Ook vinden wij het belangrijk dat ze hun vaste plek vinden in de gemeenschap.

Uiteraard zijn wij ook SNF-gecertificeerd, dit betekent dat wij aan de hoogste eisen moeten voldoen en wij zetten zelfs een stap extra omdat wij nog betere kwaliteit willen leveren dan de SNF vereist.

Wij hebben oog voor de klant maar ook voor de commerciële klant. Zo zorgen wij voor een goed evenwicht tussen maatschappelijk en economisch rendement. Door onze jarenlange ervaring in deze branche weten wij welke relatie bij een beschikbare woning past en zijn we DE schakel tussen bedrijven en huiseigenaren.

Met veel passie creëren wij positieve ervaringen voor huiseigenaren, verhuurders én huurders gekenmerkt door een sterk werkethiek en deskundig personeel.

Wie lift met ons mee om  de mensen een thuisgevoel te geven?

FleurFotografeert-29
KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer