Sport Center Balance

Sport center Balance

Kandidaat 2023

Sportcenter Balance is hét fitnesscenter in de regio waarbij de beste service en kwaliteit tegen een zéér scherpe prijs centraal staan. Wij bieden alles voor uw gezondheid onder één dak.

Bij Sportcenter Balance kunt u 7 dagen per week terecht voor o.a. onbeperkt fitness, groepslessen, eGym, fysiotherapie, personal Training, voedingsbegeleiding en nog véél meer.  Wij zetten voornamelijk in op vitaliteit en preventieve gezondheidszorg. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

Uiteraard helpen wij u graag met de juiste begeleiding om uw gestelde doelen op een verantwoorde en veilige manier te verwezenlijken. Ons team bestaat uit deskundige instructeurs, bewegingsdeskundigen, (fysio)therapeuten en andere gespecialiseerde trainers met elk hun eigen vakgebied, waardoor wij iedere sporter op een verantwoorde manier kunnen begeleiden.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor revalidatietrajecten en medische (sport)begeleiding bij bijvoorbeeld Diabetes, COPD, Oncologische fysiotherapie of vele andere vormen van revalidatie. Wij hebben een samenwerking met alle zorgverzekeraars.

Wij vinden dat iedereen betaalbaar moet kunnen werken aan zijn of haar gezondheid. Daarom werken wij samen met de Gemeente Peel&Maas en andere instanties zoals KERNgezond en Sportvolwassenfonds om te zorgen dat ook mensen met een kleiner budget toch in beweging kunnen blijven. ‘Zelfs onze prijzen zijn sportief!’

Ook op het gebied van vernieuwing staat Sportcenter Balance vooraan. Onze revolutionaire eGym Circle is uniek in de regio en wij werken enkel met de beste apparatuur. Daarnaast is Sportcenter Balance de eerste club die de Amerikaanse HIIT succesformule volledig opnieuw heeft ontwikkeld en aanbiedt in Nederland! Wij zoeken continu naar de nieuwste trends en vertalen dit naar onze doelgroep en club.

Sportcenter Balance is inmiddels 8 keer uitgeroepen tot beste fitnessclub van Limburg, en heeft van de onafhankelijke branchevereniging de ‘Gouden Status’ gekregen voor uitzonderlijke bedrijfsvoering. Daar zijn wij natuurlijk bijzonder trots op!

Foto Ricardo OP2023 Sportcenter Balance
KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer