Thema Ondernemersprijs Peel en Maas 2022

05 juli 2022

‘Risico`s en Kansen’

 

Voor de twaalfde keer zal Kiwanis Club Peel en Maas in 2022 het evenement organiseren. Wij willen met de prijs het ondernemerschap binnen Peel en Maas op positieve wijze in de schijnwerpers plaatsen. Wij kunnen stellen dat ons initiatief mede dankzij de steun van ondernemers, ondernemersorganisaties, gemeente, juryleden en sponsors inmiddels een gewaardeerd en ingeburgerd fenomeen is geworden.

 

Elk jaar is er een thema en dit jaar is gekozen voor het thema “Risico`s en Kansen”. Ondernemen is immers altijd een kwestie van het zien van kansen en het afwegen en verkleinen van de risico’s die onverbrekelijk verbonden zijn met het benutten van kansen. Deelnemende ondernemers kunnen zich dus onderscheiden op twee (deel)gebieden:

  • Zien van kansen
  • Omgaan met (ondernemers) risico’s

Voor de jury is het thema juist de scherprechter in hun beoordeling van de kandidaten, naast de altijd aanwezige algemene eisen die aan een ondernemer gesteld worden.

 

De uitreiking van deze Ondernemersprijs vindt plaats op woensdag 2 november 2022 in de theaterzaal van DOK6 in Panningen. Kijk op www.ondernemersprijspeelenmaas.nl voor alle informatie over deelname of sponsoring en volg ons op Facebook via ‘Ondernemersprijs Peel en Maas’.

KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer