Thema 2020 is bekend; ‘Risico’s en Kansen’

04 juli 2022

Kiwanis Club Peel en Maas organiseert dit jaar voor de elfde maal de Ondernemersprijs Peel en Maas. De uitreiking van deze Ondernemersprijs vindt plaats op woensdag 4 november 2020 bij DOK6 in Panningen. Kiwanis Club Peel en Maas wil op deze wijze het ondernemerschap in de gemeente Peel en Maas in de breedste zin van het woord onder de aandacht brengen en daarbij de ondernemers een podium bieden om zich te presenteren.

De Ondernemersprijs is mede dankzij de steun van ondernemers,

ondernemersorganisaties, gemeente, juryleden en sponsors inmiddels een ingeburgerd fenomeen geworden.

AdobeStock_308615720

Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor het thema ‘Risico’s en Kansen’. Ondernemen is immers altijd een kwestie van het zien van kansen en het afwegen en verkleinen van de risico’s die onverbrekelijk verbonden zijn met het uit nutten van kansen. Deelnemende ondernemers kunnen zich dus onderscheiden op twee (deel)gebieden:

  • Zien van kansen
  • Omgaan met (ondernemers) risico’s

Voor de jury is het thema juist de scherprechter in hun beoordeling van de kandidaten, naast de altijd aanwezige algemene eisen die aan een ondernemer gesteld worden.

Kijk op www.ondernemersprijspeelenmaas.nl voor alle informatie over sponsoring en deelname en volg ons op Facebook via ‘Ondernemersprijs Peel en Maas'.

KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer