Ondernemersprijs Peel en Maas 2020 geannuleerd wegens Covid-19

19 mei 2020

Dit jaar zou Kiwanis Club Peel en Maas voor de 11e maal de Ondernemersprijs Peel en Maas organiseren. Vanwege de situatie rondom het Covid-19 virus heeft de organisatie besloten de uitreiking in 2020 niet door te laten gaan.

De Ondernemersprijs is mede dankzij de steun van ondernemersorganisaties, ondernemers, juryleden, hoofdsponsor Rabobank Peel, Maas en Leudal, special sponsor Gemeente Peel en Maas en alle overige sponsors inmiddels een gewaardeerde vaste waarde in Ondernemend Peel & Maas geworden.

1213_0

Het gekozen thema voor dit jaar ‘Risico's of kansen’ was wel heel erg actueel. Ondernemen is altijd een kwestie van het zien van kansen en het afwegen en verkleinen van de risico’s die daarmee verbonden zijn, maar in 2020 heeft het nog een extra dimensie gekregen. Iedereen begrijpt dat bedrijven en potentiële kandidaten, door de onzekerheden van dit moment, met belangrijkere zaken bezig zijn om te overleven. Kiwanis Club Peel en Maas wil langs deze weg alle ondernemers een warm hart toedragen en sterkte toewensen in deze moeilijke tijd. Wij zullen het ondernemerschap in 2021 weer onder de aandacht brengen met een nieuwe editie van Ondernemersprijs Peel en Maas.

KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer