Digitale uitzendingen over ondernemend Peel en Maas bij Omroep P&M op dinsdag 8 en 15 december 2020

11 november 2020

Vanwege de corona-crisis kunnen wij de verkiezing Ondernemersprijs 2020, zoals die normaal gesproken georganiseerd wordt, dit jaar niet organiseren. In plaats daarvan organiseert Kiwanis Peel en Maas, in samenwerking met Omroep P&M, een tweetal digitale uitzendingen over ondernemend Peel en Maas. Deze uitzendingen worden door Omroep P&M uitgezonden op dinsdag 8 en 15 december 2020.

3779_0

Kiwanis Peel en Maas wil Ondernemend Peel en Maas een hart onder de riem steken en hiermee duidelijk maken dat ondernemend Peel en Maas er alles aan doet om in deze moeilijke tijd te overleven. Deze uitzendingen worden mede mogelijk gemaakt door onze vaste partners Rabobank Peel en Maas en Leudal en Gemeente Peel en Maas en daarvoor zijn wij hen zeer erkentelijk.

In elke uitzending zullen de sponsoren aan het woord komen, enkele oud winnaars van de ondernemersprijs, enkele voormalige goede doelen en enkele bedrijven die juist in deze corona periode innovatief aan de slag zijn gegaan. Uiteraard willen we ook in het corona jaar ons motto "Serving the children of the world" zo goed mogelijk waarmaken en daarom wordt in elke uitzending een cheque uitgereikt aan een goed doel, waarbij de kinderen centraal staan.

KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer