Libelnet

Libelnet

Kandidaat 2022

Libelnet is een full service bedrijf in Maasbree, wat zich voornamelijk richt op het ontwikkelen van websites en webapplicaties. We richten ons hierbij voornamelijk lokaal op het MKB en landelijk op de recreatie branche en Uitzend/huisvesting branche.

 

Libelnet is in 2009 gestart en is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met klanten door heel Nederland en ook steeds meer gericht op het buitenland zoals o.a. Bonaire en Polen.

M.b.t. websites hebben we alle diensten onder een dak, van ontwerp tot ontwikkeling en online marketing. Zelfs hosting is in eigen handen bij onze IT-afdeling. We zijn gespecialiseerd in het koppelen van verschillende systemen en datastromen aan elkaar. Denk hierbij aan het koppelen van reserveringssystemen met toegangscontrole bij vakantieparken. Ook het gebruik van de slagboom bij de ingang kan hieraan gekoppeld worden, zodat hierbij geen personeel meer nodig is.

De grootste uitdagingen voor de toekomst is het vinden van het juiste personeel.  Een probleem hierbij is, dat veel jeugd uit onze doelgroep naar Eindhoven gaat studeren en na de studie daar blijft werken en wonen. Het woningtekort in de gemeente Peel en Maas speelt hierbij ook nog eens een grote rol. Dit maakt het voor jongeren nog moeilijker om na hun studie weer terug te keren naar hun geboortegrond. De woon-werk verbinding tussen Eindhoven en Maasbree is zo slecht, dat er ook geen mensen vanuit daar hier willen komen werken.

We zien dat de recreatie markt in Nederland erg volwassen is geworden.  Nederland loopt hierbij op veel vlakken voorop in Europa en de wereld. Vanuit ons Netwerk krijgen we steeds meer aanvragen binnen uit het buitenland zoals België, Duitsland en Polen. We zijn daarom steeds meer onze diensten aan het uitbreiden naar deze landen. Dit is wel een omslag voor ons, want om met deze klanten te werken vergt een andere manier van communiceren en afspraken maken. Wat hier in Nederland vanzelfsprekend is, is in buitenland vaak niet het geval, vanwege de geringere ervaring op dit gebied.

Met ons Team werken we 7 dagen per week vol enthousiasme voor onze klanten en zorgen we er voor dat deze 24/7 worden  bediend en ontzorgd.  Naast het werk op kantoor zorgen we er ook voor , dat onze medewerkers met hun gezin in hun vrije tijd gebruik kunnen maken van de voorzieningen in deze vakantieparken bij onze klanten. Op deze manier krijgt ons personeel een nog beter gevoel bij de diensten die we onze klanten aanbieden. Bovendien kunnen we op deze manier nog beter onze diensten evalueren om zo tot een beter product te komen.

We zijn super trots dat we na 13 jaar hard werken met ons team genomineerd zijn voor de Ondernemersprijs Peel en Maas. We vinden het super leuk om met ons team dit avontuur aan te gaan, we laten graag zien dat het onderwerp risico’s en kansen bij ons past.

 

OP_2022_140722-0108
KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer