Il Vino

Il Vino

Kandidaat 2022

Ik heb altijd met veel toewijding en plezier bij Bouten Groep gewerkt. Het besluit om Il Vino te beginnen is dan ook niet over een nacht ijs gegaan. Na een paar jaar niet in de Horeca actief te zijn geweest, en de kans die mij werd geboden om een eigen horecazaak te beginnen, ging het weer kriebelen.

 

Verschillende mensen heb ik toen geraadpleegd, Erik Janssen, Emanuela Barten, Peter Verlinden, Jos Peeters en nog vele meer.  Iedereen was positief. Toch was het mijn moeder, met wie ik een hele sterke band heb, die de doorslag gaf. Ze zei: ‘Dit is je jongensdroom, die nu uit kan komen. Wat heb je te verliezen, volg je hart en geef het een kans.’ Vanaf dat moment sprongen alle lichten op groen en ben ik er vol voor gegaan. Ik heb een voorliefde voor Italië. Ik kom al vele jaren in Italië vandaar ook de naam il Vino. Ik vind het daar heerlijk, de manier van leven en de gastvrijheid en het eten en drinken. Dat stukje mediterrane gevoel neem ik mee naar het centrum van Panningen.

 

Een plek waar mensen elkaar ontmoeten in een ontspannen setting en kunnen bijpraten onder een genot van een hapje en een drankje. We hebben een ruime keuze uit kwalitatieve wijnen. Tevens hebben wij Italiaanse koffie en we hebben een kleine hapjeskaart en een borrelkaart. Ook een Italiaans biertje staat op de kaart. Verder hebben wij High Wine arrangementen , houden wij wijnproeverijen in samenwerking met Onyva, hebben wij Italiaanse diner avonden.

 

We bestaan net een jaar. Dus de nominatie voor de Ondernemersprijs Peel en Maas is een super erkenning voor mijn zaak.  Ik ben super trots. Ik heb risico’s genomen om midden in de coronatijd een horeca bedrijf te starten en mijn baan met alle zekerheden op te zeggen. Maar ik heb een kans gegrepen en zie steeds meer kansen om er iets van te maken.

 

Libelnet, Crispy Concepts, Restaurant E11F en De Sjroete Farm, allemaal heel veel succes.

 

OP_2022_140722-0130
KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer