FashionStash uit Panningen

FashionStash uit Panningen

Kandidaat 2019

Als dochter van een zelfstandig ondernemer kent ze alle voor- en nadelen van het hebben van een eigen zaak. Dankzij haar lef, vastberadenheid en eigenwijsheid heeft ze het nu zelf ook al ver geschopt als startend ondernemer. Sem Smolenaers uit Panningen opende vorig jaar haar eigen tassen- en lederwarenwinkel FashionStash in het Panningse centrum.

 

"Twee jaar lang runde ze een shop-in-shop binnen Chic&Choc in Panningen. Maar er kwam een moment dat ze op eigen benen wilde staan. "FashionStash was uit haar kinderschoentjes gegroeid en het werd tijd dat ik mijn eigen idee├źn en plannen tot leven kon brengen", vertelt Sem. Ze deed vorig jaar mee aan de wedstrijd Win je Winkel, won en kreeg een pand ter beschikking aan de Markt in Panningen waar ze haar unieke en hippe tassen en lederwaren kon gaan verkopen. "Dat was wel een droomstart. Want door de wedstrijd heb ik vanaf het begin veel hulp en ondersteuning gekregen."

Helemaal nieuw was het ondernemerschap voor Sem niet. "Mijn moeder heeft een eigen zaak. De voor- en nadelen van ondernemer zijn en de tegenslagen die je tegen kunt komen, kende ik dus wel. Het heeft mij er echter niet van weerhouden om dezelfde weg in te slaan."

Sem Smoelaers van FashoinStash

Sem Smolenaers van FashionStash (foto aangeboden door de Rabobank, gemaakt door Dick Holthuis)

Sem Smolenaers van FashionStash

"De kennis die ze opdeed tijdens de studie Commercieel Management en haar praktijkervaring vormden Sem tot de onderneemster die ze nu is. "Met een gezonde dosis lef, een flinke portie vastberadenheid, meer dan genoeg authenticiteit en een beetje eigenwijs zijn heb ik het toch al ver geschopt."

 

Bronvermelding: HALLO Peel en Maas

KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer