Excel in Praktijk Panningen

Excel in Praktijk Panningen

Kandidaat 2019

Jeroen Hillen van Excel in Praktijk uit Panningen weet alles van het Microsoft spreadsheet-programma Excel. Hij leerde het zichzelf op de middelbare school, breidde zijn kennis in de jaren daarna verder uit en gaf uiteindelijk in de avonduren cursussen aan collega's. Sinds oktober 2018 helpt deze 'Excel-trainer' anderen om alles uit het softwareprogramma te halen.

 

"Het zal je verbazen hoeveel mensen inhoudelijk weinig tot niets van Excel weten, terwijl ze voor hun werkzaamheden hier veel profijt uit zouden kunnen halen", vertelt Jeroen. "Daarnaast zijn er veel mensen die wel al met Excel werken, maar niet het volle potentieel voor hun werkzaamheden uit Excel halen. Daar wil ik graag bij helpen."

In het verleden kreeg Jeroen veel collega's aan zijn bureau met vragen over het spreadsheet-programma. "Ik merkte dat ik een voorsprong op ze had, doordat ik al sinds de middelbare school veel met Excel bezig was. Toen ik eenmaal begon met werken na mijn studie Logistiek&Economie, ben ik gestart met in de avonduren cursussen geven aan collega's. Door middel van zelfstudie en tutorials op YouTube heb ik mijn kennis steeds verder uitgebreid."

Jeroen begon zijn loopbaan als logistiek planner en groeide uiteindelijk door tot projectmanager. Na een rondreis van een jaar door Australië en Nieuw-Zeeland, ontstond in september 2017 het idee om een eigen onderneming te starten in plaats van weer in loondienst te gaan.

Jeroen Hillen

Jeroen Hillen van Excel in Praktijk (foto aangeboden door de Rabobank, gemaakt door Dick Holthuis)

Jeroen Hillen van Excel in Praktijk

"Zo ben ik begonnen als interim projectmanager in de logistiek. Doordat ik 'eigen baas' was, kwam er tijd vrij om mijn idee voor Excel-cursussen verder uit te werken. Zo is Excel in praktijk in oktober 2018 ontstaan. Ik was én ben er zeker van dat er altijd mensen zijn die baat hebben bij mijn diensten, ook omdat Excel steeds verder wordt ontwikkeld."

 

Bronvermelding: HALLO Peel en Maas

KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer