E11F

E11F

Kandidaat 2022

Wij Rob Cox en Linda Lormans van Restaurant E11F, zijn met heel ons team super trots op de nominatie van de Ondernemersprijs Peel & Maas 2022. We zijn dankbaar dat we dit hebben mogen bereiken en kijken enorm uit naar dit avontuur!

 

In hartje Panningen, aan de Raadhuisstraat 11, willen wij eten en drinken voor een échte beleving laten zijn. In ons modern restaurant serveren wij verrassende foodtrends met extra aandacht voor mooie ingrediënten, uitstraling en kwaliteit. Wij staan voor oprecht gastheerschap, vanuit het hart en met passie. Onder het motto “Belaef ’t zelf” willen wij iedereen welkom heten en sfeervol laten genieten in onze ambiance. Wij serveren voor ieder wat wils en gasten kunnen bij ons terecht voor een lunch, high tea of diner.

Als jonge onderneming hebben we al een behoorlijke crisistijd moeten doorstaan. Een “normaal” jaar, hebben wij nog niet gedraaid. Kort na ons bestaan opende COVID19 het vuur. Voor ons restaurant was dit een groot risico. Met als grootste gevolg, ons restaurant moest sluiten en we mochten geen gasten meer ontvangen. We hebben geprobeerd “out of the box” te denken en een nieuwe bedrijfsformule werd gecreëerd, waaruit unieke kansen voortvloeiden. We bouwden ons restaurant om tot een “take away paleis”. We bezorgden in heel de Gemeente Peel en Maas en omstreken warme maaltijden aan huis en hadden de mogelijkheid tot het afhalen in ons restaurant. Regelmatig stonden we buiten voor onze deur in onze “food to go shop”, waar we zelf allerlei huisgemaakte lekkernijen verkochten. We speelde in op het seizoen, de foodtrends en feestdagen en organiseerde creatieve concepten, zodat men thuis de ultieme restaurant beleving kon ervaren. Met als resultaat op drukke dagen, soms meer eters thuis, dan die in ons restaurant zouden passen.

Ondernemen is natuurlijk ook risico’s durven nemen. Voor ons betekent dat vooral denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Als er een kans ligt moet je die pakken en dat doen we maar al te graag. De pittige jaren hebben we samen met ons team keihard gewerkt om succesvol te zijn en te blijven. Uiteindelijk kijken we leerzaam en positief terug op deze periode. Als ondernemer zijn we uitgedaagd en hebben we een enorme groei en drivé ontwikkeld. Ons creatieve brein liet ons ondernemersbloed koken, tot een zo smaakvol Mogelijke situatie. Met als resultaat een stevige groei van ons bedrijf, waar we trots op zijn!

 

Gastvrije groetjes,

Rob Cox & Linda Lormans

Restaurant E11F

OP_2022_140722-0094
KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer