Daniels Traprenovatie wint Ondernemersprijs Peel en Maas 2017

Nieuws

Daniels Traprenovatie wint Ondernemersprijs Peel en Maas 2017

Winnaar 2017

In een volle zaal van DOK6 te Panningen is woensdagavond 25 oktober jl. Daniels Traprenovatie uit Meijel uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Peel en Maas 2017. De prijs werd uitgereikt door Wilma Delissen – van Tongerlo, burgemeester van de gemeente Peel en Maas. In het juryrapport staat over Daniels Traprenovatie “Wát een uitzonderlijke klantgerichtheid bij Daniels Traprenovatie, en dat met een zelf ontwikkeld klantenvolgsysteem.

Verfrissend is de focus op een basis van vertrouwen welke wordt gecreëerd door de persoonlijke, transparante en vakkundige aanpak. Geen poespas, maar een sterk stukje communicatie van mens tot mens. Ook de zelfopgeleide medewerkers, veelal afkomstig uit eigen gemeente, hebben daarin een sterke rol. Bijzonder is hoe het bedrijf ook in de omgeving van de klant letterlijk een positief visitekaartje afgeeft. Knap dat de service zo hoog in het vaandel blijft terwijl het bedrijf zich tegelijkertijd uitbreidt en zelfs eigen producten op de markt weet te brengen. De voelbare passie voor het vak en de durf om te innoveren in combinatie met de focus op de (potentiële) klant maakt het bedrijf ontzettend sterk. Hiermee is het bedrijf een voorbeeld voor ieder ander bedrijf.” Met de uitverkiezing van Daniels Traprenovatie komt de Ondernemersprijs Peel en Maas ditmaal voor de eerste maal in Meijel terecht.

De Rabobank Publieksprijs is dit jaar gewonnen door De Zoes Preuve-Prooste-Praote uit Helden. De presentatie en het filmpje, waarin veel medewerkers van De Zoes een rol speelden – maakte op het aanwezige publiek de meeste indruk en daarom wonnen zij overtuigend. Frank van Meegen en Jan van Soest kregen de prijs overhandigd door Thijs Janssen, directeur Rabobank Bedrijven. Naast Daniels Traprenovatie en De Zoes Preuve-Prooste-Praote waren dit jaar genomineerd: Asbestsanering Het Zuiden B.V. uit Panningen, Sporthelden uit Panningen en Jumbo Harald & Ilse van Beek uit Panningen.

De opbrengst van de avond, die voor de achtste maal door de Kiwanis Club Peel en Maas werd georganiseerd, ging dit keer naar het Plattelandshoés. Onlangs is – mede via ondersteuning van de Kiwanis – een belevingstuin gerealiseerd. De opbrengst van vanavond wordt gebruikt voor het realiseren van het entreeplein en de nog aan te leggen stiltetuin. Zie ook www.plattelandshoes.nl Namens het Plattelandshoés nam voorzitter Frans Joosten een cheque van 5.000 euro in ontvangst.

Foto’s zijn van fotograaf: Ger Peeters

 

Crispy-Concepts HALLO-Peel-en-Maas-LOGO 3841_2 gemeente-peel-en-maas rabobank-liggend logo