Cripsy Concepts

Crispy

Kandidaat 2022

CRISPY CONCEPTS

MARKETING & COMMUNICATIE MET EEN BITE

 

Crispy Concepts creëert concepten afgestemd op de klant én de markt. We bouwen aan merken en verzorgen aansprekende online en offline campagnes met de daarbij horende visuele uitingen. We werken vanuit een Crispy aanpak. Deze aanpak kenmerkt zich door het inzichtelijk proces met belangrijke beslismomenten voor de klant.

 

Het bedrijf bestaat nu ruim twee jaar en aan ambitie en ondernemersgeest geen gebrek. Gezamenlijk hebben we de ambitie om binnen vijf jaar uit te groeien tot een marketing- en communicatiebureau met een mooie staat van dienst en een bovenregionale klantenkring. De eerste stappen zijn inmiddels gezet met het aanstellen van nieuwe specialisten. Het Crispy team bestaat uit zes specialisten, van conceptdenker, strategische marketeer, webdeveloper tot creatief talent.

 

De voordracht vanuit Ondernemersvereniging Zuid en de daaruit voortvloeiende nominatie voor de Ondernemersprijs Peel en Maas betekent veel voor ons. Het is een hele mooie waardering voor ons werk en het ondernemersrisico dat we in de coronaperiode hebben genomen; de opstart van ons nieuwe bedrijf, het betrekken van ons nieuwe bedrijfspand en het uitbreiden van ons team met maar liefst drie nieuwe specialisten. Met deze stappen hebben we ons dienstenpakket stevig uitgebreid. Zo kunnen we nog beter inspelen op de wensen van onze huidige en potentiële klanten en de risico’s en kansen die hierbij horen.

OP_2022_140722-0053
KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer