BuitenZinnen

BuitenZinnen

Kandidaat 2023

BuitenZinnen

Jack en Francien van Kessel zijn samen BuitenZinnen.

BuitenZinnen wil mensen zowel op persoonlijk als zakelijk vlak energiek met elkaar verbinden, zodat zij elkaar meer waarderen, leren begrijpen, én mooie momenten beleven die hun bijblijven. Dat doen ze vanuit hun kernwaarden:

Pure aandacht, Persoonlijk in verbinding, en met Passievolle energie.

In de afgelopen 10 jaar heeft hun bedrijf een groei doorgemaakt en zijn ze nu actief op 3 verschillende vlakken.
Jack geeft groepstrainingen die altijd bewust buiten in het bos plaatsvinden. De trainingen zijn laagdrempelig en dus voor iedereen geschikt, met als doel het verschil te leren voelen tussen arbeid en rust. Ontspanning door inspanning staat altijd centraal. Ook in de personal trainingen komt de holistische visie sterk naar voren en werkt ieder aan zijn of haar eigen doel op fysiek en mentaal vlak.

Daarnaast ontwikkelt en verzorgt BuitenZinnen workshops, trainingen en programma’s voor bedrijven op het gebied van vitaliteit. Als vitaloog kijkt Francien graag mee met bedrijven hoe zij hun organisatie optimaal vitaal kunnen maken.
Dit kan variëren van een eenmalige vergaderbreak, training of teambuilding-activiteit om de samenwerking een boost te geven, tot een volledig jaarprogramma.

Als derde tak ontwikkelt BuitenZinnen concepten in de vorm van escapegames voor gemeentes, stichtingen en andere organisaties. Het begon in 2015 op Kasteel De Keverberg in Kessel met Code Keverberg. Maar al snel breidde dit zich uit. Met uitdagende titels als: De sleutel van Elsloo, Slag in de Schaduw, Missie 0035 en het Auvermenkesmysterie werden er activiteiten ontwikkeld voor onder andere Stein, Meijel, Zaltbommel en zelfs Amsterdam.

Mensen enthousiasmeren, bewust maken, inspireren, én af en toe verrassen met een vleugje humor, dat is wat Jack en Francien met heel veel plezier dagelijks doen.

 

 

BZ_241122-0449
KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer