Aliaxis Nederland

Aliaxis Nederland

Kandidaat 2023

Aliaxis Nederland is gevestigd aan het Industrieterrein in Panningen.
Aliaxis Nederland ontwikkelt, produceert en verkoopt al bijna 60 jaar kunststof leidingsystemen voor de bouw, industrie, infra en agrarische sector. Het hoofdkantoor is gevestigd in Brussel, met wereldwijd ruim 14.000 medewerkers. In Panningen werken zo’n 120 medewerkers, die veelal uit de regio komen. Ondanks de grootte van de organisatie, hangt er een professionele - maar informele werksfeer, waar mooie momenten worden gevierd.
Het tekort aan technische vakmensen vormt een uitdaging voor de komende jaren. Medewerkers binden, boeien en behouden wordt bijvoorbeeld gedaan door het ontwikkelen van een ouderenbeleid.
Talent wordt erkent en geprikkeld om binnen de organisatie door te groeien door kennisoverdracht en interne opleidingen. Aan het begin van ieder jaar organiseert Aliaxis een kick-off bijeenkomst met het gehele personeel en rond april vinden de Safety Days plaats die worden georganiseerd in het kader van veiligheid & gezondheid. Kortom, Aliaxis Nederland is trots op haar medewerkers.

We dare, we care, we deliver!

Peter van Bylen - Aliaxis
KENCO_Logo_40Jaar JPG
gemeente-peel-en-maas
rabobank-liggend
logo-harrie-hunnekens-interieurontwerp-en-realisatie-peel-en-maas
bohaco htm beheer