Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

Thema 2018 bekend: "Bouwen aan toekomstperspectief" 

Kiwanis Club Peel en Maas organiseert dit jaar voor de negende maal de Ondernemersprijs Peel en Maas. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor het thema ‘Bouwen aan toekomstperspectief’.

 

Ieder bedrijf kijkt natuurlijk regelmatig naar de mogelijkheden om zo goed en solide mogelijk de toekomst tegemoet te gaan. Maar tegenwoordig lijkt dit toch regelmatig een forse uitdaging. Omdat o.a. een steeds sneller veranderende economie of wet- en regelgeving het moeilijker maakt om aan een lange termijn visie te werken. Maar ondanks deze wisselende interne en externe omstandigheden zien we dat bedrijven door goede aanpassingen, anticipatie en innovatie succesvol blijven.

 

Er zijn vele voorbeelden te geven uit diverse sectoren. Een goed voorbeeld is de bouwsector waarin het, tijdens de crisis voor veel bedrijven zeer lastig was, soms zelfs om het hoofd boven water te houden. De overlevers hebben echter zo gehandeld dat ze nu vaak met alle hens aan dek bezig zijn om voldoende en met name juist gekwalificeerd personeel aan te trekken om de enorme vraag naar werk te kunnen beantwoorden. Een veranderde vraag soms. We zien dat er op innovatieve wijze huizen worden ontworpen. Energie neutrale woningen, woningen van karton, prefab woningen die als bouwpakket uit de fabriek komen

et cetera.

 

Kortom, voor bedrijven die zich willen aanpassen, die flexibiliteit en veerkracht

tonen en die blijven gaan voor vraag gestuurde kwaliteit gloren er kansen. En ligt er soms zelfs succes op de loer. Ook tijdens moeilijke tijden. We gaan ervan uit tijdens deze nieuwe Ondernemersprijs-ronde enkele van deze bedrijven te zien!

Datum:

Woensdag 31 oktober 2018

Lokatie:

DOK6, Panningen

Tijd:

20:00 uur

Wil je jouw bedrijf kandidaat stellen of een bedrijf nomineren?