Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

Parthos BV wint Ondernemersprijs Peel en Maas 2014 

In een tot de nok toe gevuld DOK6 te Panningen is woensdagavond 29 oktober jl. Parthos BV uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Peel en Maas 2014. In het juryrapport staat dat “de jury onder de indruk is van de innovatiekracht van Parthos en de wijze waarop het bedrijf wereldwijd aan de weg timmert. Visie, strategie en vakmanschap maken Parthos tot een parel”. Het thema van de verkiezing was dit jaar “Grensverleggend Ondernemen”.

Met de uitverkiezing van Parthos BV komt de Ondernemersprijs Peel en Maas ditmaal in Panningen terecht.

Rabobank Publieksprijs voor DOK6 Cinema 

De Rabobank Publieksprijs is dit jaar voor DOK6 Cinema en ook deze is gevestigd in hartje Panningen. De presentatie door eigenaar Ralph Teeuwen van DOK6 Cinema maakte op het aanwezige publiek de meeste indruk. Naast Parthos BV en DOK6 Cinema waren dit jaar genomineerd Rob Leurs Juwelier uit Panningen, Cofely Refrigeration uit Panningen en Bejo Zaden BV uit Kessel.

5000,- euro voor Speelgoedbank Peel en Maas 

De opbrengst van de avond, die voor de vijfde maal door de Kiwanis Club Peel en Maas werd georganiseerd, ging deze keer naar de Speelgoedbank Peel en Maas. Namens deze organisatie mocht voorzitter Rudie Peeters een cheque van 5.000 euro in ontvangst nemen.