Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

Opbrengst gaat dit jaar naar Stichting herberg Papilio. 

Herberg Papilio, het werkt! 

Stichting Herberg Papilio biedt gezinnen die een kind hebben verloren een verwenweek aan bij D’ouffenhof in Baarlo. De gezinnen zijn een week samen op vakantie waar gelegenheid is om samen te praten, te delen, samen dingen te doen en ook activiteiten te doen alleen met het gezin.

Een kind verliezen is een van de ergste dingen die je kunnen overkomen.  

Hun ervaring na het overlijden van Demi was dat er diverse landelijke activiteiten zijn voor zieke kinderen zoals, zoals doe een wens, enz. Als je kind is overleden dan is er NIETS.

Zij besloten Herberg Papilio op te zetten met als doel om gezinnen die dit overkomt, een plek te geven om samen te verwerken en hierdoor innerlijke te kracht krijgen om de overledene een plekje te geven in het gezin en als gezin een stap verder te komen.

Ons Doel.  

Ons doel is om gezinnen met verlies, een kind verloren, een plek te geven om samen te verwerken en hierdoor innerlijke kracht te krijgen om de overledene een plekje te geven in het gezin en nieuwe herinneringen te bouwen met het nieuwe gezin. De bedoeling is dat ieder een stapje verder komt in de verwerking. Ieder op zijn of haar eigen manier.

Per jaar zijn er 2 tot 3 vakantieweken per jaar gepland waar steeds 5 tot 6 gezinnen aan mee kunnen doen.

Meer weten? 

Voor meer informatie kijk op: www.herbergpapilio.nl