Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

Ondernemersprijs Peel en Maas 2020 

Datum:

Woensdag 4 november 2020

Tijdstip:

20:00 uur

Lokatie:

DOK6, Panningen

Thema "Risico's of kansen" 

Kiwanis Club Peel en Maas organiseert dit jaar voor de 11e maal de Ondernemersprijs Peel en Maas. De uitreiking van deze Ondernemersprijs vindt plaats op woensdag 4 november 2020 in de theaterzaal van DOK6 in Panningen. Kiwanis Club Peel en Maas wil op deze wijze het ondernemerschap in de gemeente Peel en Maas in de breedste zin van het woord onder de aandacht brengen en daarbij de ondernemers een podium bieden om zich te presenteren. De Ondernemersprijs is mede dankzij de steun van ondernemers, ondernemersorganisaties, gemeente, juryleden en sponsors inmiddels een ingeburgerd fenomeen geworden.

 

Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor het thema ‘Risico's of kansen’. Ondernemen is immers altijd een kwestie van het zien van kansen en het afwegen en verkleinen van de risico’s die onverbrekelijk verbonden zijn met het uit nutten van kansen.

Deelnemende ondernemers kunnen zich dus onderscheiden op twee (deel)gebieden:

  • Zien van kansen
  • Omgaan met (ondernemers) risico’s

Voor de jury is het thema juist de scherprechter in hun beoordeling van de kandidaten, naastde altijd aanwezige algemene eisen die aan een ondernemer gesteld worden.

De winnaar van Ondernemersprijs Peel en Maas 2019  

In een compleet uitverkochte zaal van DOK6 te Panningen is de Ondernemersprijs Peel en Maas en de Rabobank Publieksprijs gewonnen Solinso BV uit Kessel. Dit betekent dat voor de tweede maal in ons tienjarig bestaan van de Ondernemersprijs beide prijzen naar eenzelfde bedrijf gaan. Bart Allard en Paul de Jong van Solinso BV waren natuurlijk dolgelukkig met het behalen van beide prijzen en alle genomineerden gaven aan het als een grote eer te beschouwen om voor de Ondernemersprijs in aanmerking te mogen komen

Reglement 

De organisatie (Kiwanis Club Peel en Maas) stelt zich ten doel om een keer per jaar de uitverkiezing van “de Ondernemersprijs” van de gemeente Peel en Maas te organiseren. Hiermee wordt beoogd om aandacht te schenken aan het ondernemen in de breedste zin van het woord, en ondernemers een podium te bieden om zich op positieve wijze te presenteren. Lees hier het reglement