Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

Ondernemersprijs Peel en Maas 2017 

De klant centraal; kansen en uitdagingen 

Datum:

Woensdag, 25 oktober 2017

Tijdstip:

20:00 uur

Lokatie:

DOK6, Panningen

Voor de achtste keer organiseerd Kiwanis Club Peel en Maas in 2017 Ondernemersprijs Peel en Maas. Wij willen met de prijs het ondernemerschap binnen Peel en Maas op positieve wijze in de schijnwerpers plaatsen; we kunnen stellen dat ons initiatief mede dankzij de steun van ondernemers, ondernemersorganisaties, gemeente, juryleden en sponsors inmiddels een ingeburgerd fenomeen is geworden.

 

Dit jaar is gekozen voor het thema “De klant centraal; kansen en uitdagingen”. De klant staat centraal op het moment dat je in staat bent om de behoeften, wensen en verwachtingen van klanten continu te vertalen naar succesvolle producten, diensten en dienstverlening. Je zorgt voor een tevreden, trouwe klant maar hoe hou je hierbij de kosten goed in de gaten? Sluit het een het ander uit of is het wellicht mogelijk om beide te realiseren? Dus om kostenstijgingen tegen te gaan en gelijktijdig een sterkere klantenbinding te realiseren?

De genomineerden 2017 

De genomineerde bedrijven voor de Ondernemersprijs 2017 van links naar rechts:

  • Enrico en Nicole van den Beuken - Sporthelden, Panningen
  • Ruud Janssen - Asbestsanering Het Zuiden B.V., Panningen
  • Jeroen Daniels - Daniels Traprenovatie, Meijel
  • Harald en Ilse van Beek - Jumbo Harald & Ilse van Beek, Panningen
  • Frank van Meegen en Jan van Soest - De Zoes Preuve-Prooste-Praote, Helden

De jury 

Een deskundige jury van onafhankelijke personen bepaalt welke van de voorgedragen bedrijven worden genomineerd. De jury kiest in een latere fase ook de winnaar van de Ondernemersprijs 2017. De kandidaat-bedrijven worden door de jury beoordeeld op basis van ondernemerschap in algemene zin. Daarnaast zal er worden beoordeeld op het thema.

De ondernemersprijs Peel en Maas is wellicht een goede gelegenheid om uw mooie onderneming extra bekendheid te geven en op een positieve manier in de spotlights te zetten! Meer informatie over de juryleden van 2017

Bekendmaking 

De bekendmaking van de Ondernemersprijs gebeurt tijdens een verrassende en feestelijke ondernemersavond in DOK6 te Panningen. Tijdens deze avond presenteren de genomineerde bedrijven zich; op grond van deze presentaties kunnen de aanwezigen een stem uitbrengen op een van de genomineerden. Het bedrijf met de meeste stemmen wint de Rabo Publieksprijs. Deze publieksprijs staat dus los van de Ondernemersprijs die door de jury wordt bepaald.

Reglement 

De organisatie (Kiwanis Club Peel en Maas) stelt zich ten doel om een keer per jaar de uitverkiezing van “de Ondernemersprijs” van de gemeente Peel en Maas te organiseren. Hiermee wordt beoogd om aandacht te schenken aan het ondernemen in de breedste zin van het woord, en ondernemers een podium te bieden om zich op positieve wijze te presenteren. Lees hier het reglement