Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

Ondernemersprijs Peel en Maas 2019 

Datum:

Woensdag 30 oktober 2019

Tijdstip:

20:00 uur

Lokatie:

DOK6, Panningen

Startups en starters 

Kiwanis Club Peel en Maas organiseert dit jaar voor de tiende maal de Ondernemersprijs Peel en Maas. De uitreiking van deze Ondernemersprijs vindt plaats op woensdag 30 oktober 2019 in de theaterzaal van DOK6 in Panningen. Kiwanis Club Peel en Maas wil op deze wijze het ondernemerschap in de gemeente Peel en Maas in de breedste zin van het woord onder de aandacht brengen en daarbij de ondernemers een podium bieden om zich te presenteren. De Ondernemersprijs is mede dankzij de steun van ondernemers, ondernemersorganisaties, gemeente, juryleden en sponsors inmiddels een ingeburgerd fenomeen geworden.

 

Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor het thema ‘Startups en starters’. Hiermee bedoelen wij in beide gevallen jonge bedrijven met o.a. de volgende kenmerken. Het bedrijf is niet ouder dan 3 jaar en is innovatief. De onderneming, het product of concept moet schaalbaar zijn. De onderneming moet ook beschikken over een ondernemingsplan, een marketingplan en over een duidelijke visie en aanpak inzake maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De winnaar 2018  

In een compleet uitverkochte zaal van DOK6 te Panningen is BPG Wijnen Bouwmaterialen uit Maasbree uitgeroepen tot winnaar van de 9e Ondernemersprijs Peel en Maas 2018. De prijs werd uitgereikt door Wilma Delissen – van Tongerlo, burgemeester van de gemeente Peel en Maas. De Rabobank Publieksprijs is dit jaar gewonnen door People’s Farm uit Maasbee.

Op bijgevoegde foto (Dick Holthuis) staan de genomineerde bedrijven in de voormalige Raadzaal van het Gemeentehuis Maasbree (momenteel Bruiz)

 

v.l.n.r.

Wiet en Rob Wijnen (vader en zoon, directie BPG Wijnen Bouwmaterialen Maasbree)

De opbrengst gaat naar Stichting Herberg Papilio en Stichting Leergeld Peel en Maas 

De opbrengst van de avond, die voor de tiende maal door de Kiwanis Club Peel en Maas wordt georganiseerd, gaat deze keer naar het Stichting Herberg Papilio en Stichting Leergeld Peel en Maas.

 

Het doel van Stichting Herberg Papilio is, om zoveel mogelijk, vakanties kosteloos aan de bieden, aan gezinnen waarvan een kind is overleden. Tijdens deze vakantie zal ontspannen en samen verwerken centraal staan. Dit geeft het gezin hopelijk een boost om samen verder te gaan.

 

Het doel van stichting Leergeld Peel en Maas is om alle kinderen te helpen die om financiële redenen niet kunnen deelnemen aan activiteiten die te maken hebben met school, sport, cultuur of vrije tijd. Ook kan de stichting hulp bieden bij de aanschaf van bijvoorbeeld een fiets of een computer.

Reglement 

De organisatie (Kiwanis Club Peel en Maas) stelt zich ten doel om een keer per jaar de uitverkiezing van “de Ondernemersprijs” van de gemeente Peel en Maas te organiseren. Hiermee wordt beoogd om aandacht te schenken aan het ondernemen in de breedste zin van het woord, en ondernemers een podium te bieden om zich op positieve wijze te presenteren. Lees hier het reglement

Wil je jouw bedrijf kandidaat stellen of een bedrijf nomineren?