Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

JURY ONDERNEMERSPRIJS PEEL EN MAAS BEZOEKT GENOMINEERDEN 

Bouwen aan toekomstperspectief 

7 en 8 september jl. heeft de jury van de Ondernemersprijs Peel en Maas bedrijfsbezoeken afgelegd bij alle vijf de genomineerde ondernemers: Heldense Kantoor Installaties (HKI) in Panningen, Litjens metaalbewerking in Panningen, Meeuwis Schoenen-Mode-Sport in Meijel, BPG Wijnen bouwmaterialen in Maasbree en People’s Farm in Maasbree.

Dit jaar is gekozen voor het thema “Bouwen aan toekomstperspectief”.

Voor ieder bedrijf is het volgen van ontwikkelingen en het kijken naar de toekomst essentieel. Door de steeds sneller veranderende omgeving kan het echter een behoorlijke uitdaging zijn om aan een lange termijn visie te werken. Ondanks deze wisselende omstandigheden zien we dat bedrijven succesvol weten te blijven.

Toekomstvisie 

De jury wil van de genomineerden graag weten hoe zij dat doen. Hoe gaan ze met onvoorspelbaarheid en onzekere factoren om? Welke risico inschattingen maken ze, waar zien ze kansen en mogelijkheden voor innovatie? Tijdens de bezoeken trof de jury vijf verschillende bedrijven, in heel uiteenlopende bedrijfstakken. Alle ondernemers hebben echter één ding gemeen; allemaal zijn ze zeer gedreven in hun werk en heel trots op hun onderneming. Het was voor de jury dan ook een genoegen om alle vijf de bedrijven te bezoeken en een kijkje in de bedrijfskeuken te mogen nemen. Het werden inspirerende bezoeken, waarbij kritische vragen overigens niet werden geschuwd.

Prijsuitreiking 

Het blijft nog even spannend wie er dit jaar met de Ondernemersprijs Peel en Maas 2018 naar huis gaat. Op woensdag 31 oktober a.s. zal de winnaar worden uitgeroepen in Dok 6 in Panningen. Die avond zullen alle genomineerden zich ook nogmaals presenteren aan het publiek, dat vervolgens de winnaar van de publieksprijs zal kiezen.