Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

Jury Ondernemersprijs Peel en Maas 2018 

De jury van de Ondernemersprijs Peel en Maas 2018 is bekend en bestaat uit 5 onafhankelijke personen. Elk jaar wisselt de samenstelling van de jury, maar dit jaar iets meer dan anders.Jeroen Daniels van Daniels Traprenovatie neemt plaats in de jury als winnaar van 2017. Dorrie Eilers heeft na 4 jaar de jury verlaten omdat haar termijn erop zat en de rol van voorzitter wordt nu ingevuld door Rudie Peeters. We zijn blij dat Mirjan Bottinga is toegetreden tot de jury. Verder heeft Wim Hermans de jury verlaten gezien het feit dat hij na de gemeenteraadsverkiezingen benoemd is tot wethouder en vanuit die rol niet kan acteren als onafhankelijke jury. We zijn verheugd dat zijn plaats wordt ingenomen door Mustafa Amhaouch.

Dit zijn de juryleden van dit jaar (v.l.n.r. op de foto van Dick Holthuis):

 

  • Jeroen Daniëls, directeur Daniels Traprenovatie
  • Rudie Peeters, directeur Hoera Kindercentra
  • Mirjan Bottinga, directeur Kuypers Kessel Beheer B.V.
  • Jan Velmans, directeur/eigenaar van Velmans Industries Holding BV, houdstermaatschappij van 2 bedrijven: Addit BV in Venlo en Addit Sp. z.o.o. in Wegrow, Polen
  • Mustafa Amhaouch, 2e Kamerlid voor het CDA

 

Begin september bezoekt de jury elk genomineerd bedrijf en bepaalt daarna wie de winnaar wordt. De bedrijven worden beoordeeld op basis van ondernemerschap in algemene zin en op basis van het thema van dit jaar “Bouwen aan toekomstperspectief”.

 

De winnaar van de Ondernemersprijs Peel en Maas 2018 wordt op 31 oktober 2018 bekend gemaakt bij DOK6 in Panningen.