Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

Jury 10e Ondernemersprijs Peel en Maas bezoekt genomineerden 

Afgelopen week heeft de jury van de Ondernemersprijs Peel en Maas bedrijfsbezoeken afgelegd bij alle vijf de genomineerde ondernemers: Solinso BV in Kessel, EVE Kids BV in Kessel, Club Ultra in Helden, Excel in Praktijk in Panningen en FashionStash in Panningen

 

Toekomstvisie

De jury wil van de genomineerden graag weten hoe ze hun toekomst vormgeven. Hoe gaan ze met onvoorspelbaarheid en onzekere factoren om? Welke risico inschattingen maken ze, waar zien ze kansen en mogelijkheden voor innovatie?

Tijdens de bezoeken trof de jury vijf verschillende bedrijven, in heel uiteenlopende bedrijfstakken. Alle ondernemers hebben echter één ding gemeen; allemaal zijn ze zeer gedreven in hun werk en heel trots op hun onderneming. Het was voor de jury dan ook een genoegen om alle vijf de bedrijven te bezoeken en een kijkje in de bedrijfskeuken te mogen nemen. Het werden inspirerende bezoeken, waarbij kritische vragen overigens niet werden geschuwd.

 

Prijsuitreiking

Het blijft nog even spannend wie er dit jaar met de Ondernemersprijs Peel en Maas 2019 naar huis gaat. Op woensdag 30 oktober a.s. zal in Dok 6 in Panningen de winnaar worden uitgeroepen. Die avond zullen alle genomineerden zich ook nogmaals presenteren aan het publiek, dat vervolgens de winnaar van de publieksprijs zal kiezen.

 

Op bijgevoegde foto (fotograaf Dick Holthuis) staan de juryleden van de Ondernemersprijs Peel en Maas

 

v.l.n.r.

Rudie Peeters (vz)

Mustafa Amhaouch

Mirjan Bottinga

Jan Velmans

Rob Wijnen