Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

Jumbo Harald en Ilse van Beek stelt zich voor. 

De genomineerde bedrijven zullen zich de komende weken om de beurt aan u voorstellen.

Het spits wordt afgebeten door Jumbo Harald en Ilse van Beek uit Panningen.

Wat was jullie eerste reactie op de nominatie voor de Ondernemersprijs 2017? 

Ongeloof! Dat was de eerste reactie van Harald en Ilse. “Na onze nominatie in 2014 hadden we nooit verwacht dat we een tweede keer genomineerd zouden worden. Destijds met onze oude C1000, nu met de nieuwe Jumbo. Supertrots hebben we dit direct met onze medewerkers gedeeld omdat we samen met hen ondernemen. In een bedrijf met 135 medewerkers kun je het als ondernemer niet alleen. Onze medewerkers maken het verschil, elke dag weer!”

Wat betekent deze nominatie voor jullie? 

De nominatie heeft binnen het bedrijf een enorme energie-boost gegeven. Harald en Ilse: “Het besef is doorgedrongen dat we een unieke kans krijgen om onze winkel positief te profileren en deze prestigieuze prijs te winnen. Iedereen is 100% gemotiveerd om er alles aan te doen!”

Wae hebbe alles in hoès! 

Het thema ‘De klant centraal, kansen en uitdagingen’ past volgens Harald en Ilse als gegoten bij hun bedrijf. “In onze winkel draait het alleen maar om de klant. Bij alles wat we doen, houden we rekening met de klant. Als het om de klant gaat zien we louter kansen. Eventuele uitdagingen zijn altijd oplosbaar. Met Jumbo’s 7-zekerheden en de gastvrije en klantvriendelijke houding van onze medewerkers ‘hebbe wae alles in hoès’!”