Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

Jan Reijnen BV wint zowel Ondernemersprijs Peel en Maas als de 
Rabobank Publieksprijs 

In een tot de nok toe gevuld DOK6 te Panningen (zelfs de trappen waren gevuld) is woensdagavond 9 november jl. Jan Reijnen BV uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Peel en Maas 2016. De prijs werd uitgereikt door Wilma Delissen – van Tongerlo, burgemeester van de gemeente Peel en Maas.

In het juryrapport staat over Jan Reijnen BV “In de lokale gemeenschap is de familiezaak van Jan Reijnen uitgegroeid tot een waar begrip. Vakmanschap en betrokkenheid kenmerken de zaak. Al meer dan 125 jaar zet het bedrijf de klant altijd centraal. Deze focus op klantenservice is een frisse wind in de 24-uurseconomie van tegenwoordig. De familiezaak heeft een duidelijke visie. Investeren in mensen dat is wat het bedrijf doet. De 4e generatie durft te innoveren zonder de basis uit het oog te verliezen en dat toont excellent ondernemerschap. Met succes vanuit eigen kracht en passie vooruit durven kijken en bewegen, dat maakt Jan Reijnen B.V. een voorbeeld voor andere familiebedrijven

Met de uitverkiezing van Jan Reijnen BV komt de Ondernemersprijs Peel en Maas ditmaal wederom in Panningen terecht. De Rabobank Publieksprijs is dit jaar – en dat is voor de eerste maal – ook gewonnen door Jan Reijnen BV. De presentatie en het filmpje, waarin alle medewerkers van Jan Reijnen BV een rol speelden - maakte op het aanwezige publiek de meeste indruk en daarom wonnen zij overtuigend. Familie Reijnen kreeg de prijs overhandigd door Thijs Jansse, directeur Rabobank Bedrijven.

Naast Jan Reijnen BV waren dit jaar genomineerd: Bakkerij Teun uit Panningen, Van den Broek Hoveniersbedrijf Maasbree, Van den Beuken Uw Slager uit Meijel en Plantencentrum Wim Hendriks uit Kessel.

De opbrengst van de avond, die voor de zevende maal door de Kiwanis Club Peel en Maas werd georganiseerd, ging dit keer naar Boswachterij De Kievit. Onlangs heeft men een Prikkelpad aangelegd voor mensen met een beperking. Het sponsorbedrag van de Ondernemersprijs wordt gebruikt voor de bouw van een invalidentoilet met natuurlijke materialen. Zie ook www.boswachterijdekievit.jouwweb.nl. Namens de Boswachterij namen de initiatiefnemers Herman en José van Dijnen een cheque van 5.000 euro in ontvangst.

 

Foto’s zijn van fotograaf: Dick Holthuis