Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

Genomineerden Ondernemersprijs 2019 bekend! 

Dit jaar zal voor de 10de keer de uitverkiezing van de Ondernemersprijs Peel en Maas worden georganiseerd door de Kiwanis Club Peel en Maas. In 2018 won BPG Wijnen Bouwmaterialen uit Maasbree deze prestigieuze prijs, terwijl People’s Farm, eveneens uit Maasbree, werd uitverkozen tot winnaar van de Rabobank Publieksprijs.

 

Voor de editie van dit jaar is als thema gekozen: “Startups en starters”. Hiermee bedoelen wij in beide gevallen jonge bedrijven met o.a. de volgende kenmerken. Het bedrijf is niet ouder dan 3 jaar en is innovatief. De onderneming, het product of concept moet schaalbaar zijn. De onderneming moet ook beschikken over een ondernemingsplan, een marketingplan en over een duidelijke visie en aanpak inzake maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

De volgende vijf bedrijven uit de gemeente Peel en Maas zijn hiervoor door een deskundige jury genomineerd en worden dit jaar extra in de schijnwerpers geplaatst:

 

Solinso uit Kessel

Excel in praktijk uit Panningen

FashionStash uit Panningen

Club Ultra uit Helden

Eve Kids BV uit Kessel

 

Op zondag 23 juni jl. heeft Omroep P&M in een lange TV-uitzending de genomineerden en juryvoorzitter Rudie Peeters aan de kijkers voorgesteld. In september bezoekt de jury elk genomineerd bedrijf en zal op grond daarvan haar keuze van de winnaar van de Ondernemersprijs bepalen.

 

De bekendmaking van de winnaar van de Ondernemersprijs 2019, alsmede de uitverkiezing van de Rabobank Publieksprijs, vindt plaats op woensdag 30 oktober 2019 in DOK6.

Op bijgevoegde foto (Dick Holthuis) staan de genomineerde bedrijven bij de Keverberg in Kessel

 

v.l.n.r.

Sem Smolenaers   (eigenaresse van FashoinStash Panningen),

Jip Haanen & Remco Heussen (eigenaars Club Ultra Helden),

Bart Allard (eigenaar van Solinso Kessel),

Jeroen Hillen (eigenaar van Excel in praktijk Panningen)

op de foto ontbreken Evelien Fassotte & Evert van Damme (eigenaars EVE Kids BV Kessel)