Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

Genomineerden Ondernemersprijs 2018 bekend! 

Dit jaar zal voor de 9e keer de uitverkiezing van de Ondernemersprijs Peel en Maas worden georganiseerd door de Kiwanis Club Peel en Maas. In 2017 won Daniels Traprenovatie uit Meijel deze prestigieuze prijs, terwijl De Zoes Preuve-Prooste-Praote uit Helden werd uitverkozen tot winnaar van de Rabobank Publieksprijs.

 

Voor de editie van dit jaar is als thema gekozen: “Bouwen aan toekomstperspectief”.

Ieder bedrijf kijkt natuurlijk regelmatig naar de mogelijkheden om zo goed en solide mogelijk de toekomst tegemoet te gaan. Maar tegenwoordig lijkt dit toch regelmatig een forse uitdaging. Omdat o.a. een steeds sneller veranderende economie of wet- en regelgeving het moeilijker maakt om aan een lange termijn visie te werken. Maar ondanks deze wisselende interne en externe omstandigheden zien we dat bedrijven door goede aanpassingen, anticipatie en innovatie succesvol blijven.

 

De volgende vijf bedrijven uit de gemeente Peel en Maas zijn hiervoor door een deskundige jury genomineerd en worden dit jaar extra in de schijnwerpers geplaatst:

 

BPG Wijnen Bouwmaterialen uit Maasbree

Heldense Kantoor Installaties uit Panningen

Meeuwis schoenen – mode - sport B.V. uit Meijel

Litjens Metaalbewerking BV uit Panningen

People’s Farm uit Maasbree

 

Op vrijdag 22 juni jl. heeft Omroep P&M in een lange TV-uitzending de genomineerden en juryvoorzitter Rudie Peeters aan de kijkers voorgesteld. In september bezoekt de jury elk genomineerd bedrijf en zal op grond daarvan haar keuze van de winnaar van de Ondernemersprijs bepalen.

 

De bekendmaking van de winnaar van de Ondernemersprijs 2018, alsmede de uitverkiezing van de Rabobank Publieksprijs, vindt plaats op woensdag 31 oktober 2018 in DOK6.

Op bijgevoegde foto (Dick Holthuis) staan de genomineerde bedrijven in de voormalige Raadzaal van het Gemeentehuis Maasbree (momenteel Bruiz)

 

v.l.n.r.

Wiet en Rob Wijnen (vader en zoon, directie BPG Wijnen Bouwmaterialen Maasbree),

Marcel & Yvonne Jacobs (eigenaar People’s Farm Maasbree),

Lilian Litjens-Janssen (directie) en Koos Gijsen (bedrijfsleider) Litjens Metaalbewerking BV Panningen,

Joyce Peeters-Bouten (directeur Heldense Kantoor Installaties Panningen)

Bonny Spetgens (bedrijfsleider Meeuwis schoenen – mode - sport B.V. Meijel)