Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

FeelGoodCenter Sporthelden stelt zich voor 

Deze week wordt het voorstelstokje overgenomen door genomineerde FeelGoodCenter Sporthelden in Panningen. Enrico en Nicole van de Beuken zijn trots dat ze na twee jaar ondernemerschap al genomineerd zijn voor de Ondernemersprijs Peel en Maas.

Wat was jullie eerste reactie op de nominatie voor de Ondernemersprijs 2017? 

"Wow! Hoe gaaf is dit na bijna twee jaar ondernemerschap," was de eerste reactie van Enrico en Nicole van de Beuken toen ze te horen kregen dat ze met hun bedrijf genomineerd waren voor de Ondernemersprijs 2017. "We waren enorm verrast en vereerd toen ons de vraag werd gesteld door het bestuur van de ondernemersvereniging Zuid. Er waren dan ook geen twijfels om ons kandidaat te laten stellen," gaan ze enthousiast verder.

Wat betekent deze nominatie voor jullie? 

"Deze nominatie betekent ontzettend veel voor ons. Het is een enorme beloning voor het team, maar ook tevens de bevestiging dat we met z'n allen goed bezig zijn. En dat het vooral ook gezien wordt, dus erkend."

"Dag in dag uit willen we het iedereen naar de zin maken" 

Nicole en Enrico geven aan dat het thema 'De klant centraal, kansen en uitdagingen' past als een goed zittend maatkostuum. "Het thema is ons op het lijf geschreven. Dag in, dag uit zijn wij met het hele team keihard bezig om het voor iedereen naar de zin te maken. Want sporten is nog steeds voor veel van onze gasten een 'verplicht nummertje'." Kansen en uitdagingen, ook dat is bij FeelGoodCenter Sporthelden een continu proces. "Samen met het team en onze partners houden we nieuwe ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Dit om de kwaliteit van deze prachtige onderneming te waarborgen en blijven garanderen."