Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

Daniels Traprenovatie stelt zich voor 

Het voorstelrondje van de genomineerden wordt deze week afgesloten door Daniels Traprenovatie uit Meijel.

Wat was jullie eerste reactie op de nominatie voor de Ondernemersprijs 2017? 

"We zijn erg trots dat we bij de laatste 5 zitten, dat is al een enorme eer en waardering voor ons bedrijf en al het werk dat we de afgelopen jaren gedaan hebben," laten Jeroen en Ronald Daniels weten.

Wat betekent deze nominatie voor jullie? 

"De nominatie betekende een duidelijke boost voor het bedrijf en natuurlijk het personeel. Het is een erkenning voor het team en dat waar wij voor staan en hoe we te werk gaan."

"Kansen pakken, uitdagingen aangaan en de klant begrijpen" 

Ronald en Jeroen waren direct enthousiast toen ze het thema van de Ondernemersprijs 2017 'De klant centraal, kansen en uitdagingen' te horen kregen. "Dit past precies in onze werkwijze. Bij ons bedrijf staat de klant centraal. We werken vanuit de beleving van de klant en proberen zo altijd tot een passende aanbieding/oplossing te komen. Daniels kent een eigen systeem om de klant centraal te stellen, dit systeem wordt achter de schermen steeds door ontwikkeld om de klant nog beter te begrijpen en deze daardoor nog beter te kunnen helpen. In de jaren dat we bestaan zijn we altijd gegaan voor de reële kansen en zien wij uitdagingen in de breedste vorm van het woord. Dit heeft ertoe geleid dat we zijn uitgegroeid tot één van de grootste traprenovatiebedrijven van heel Nederland en België. Iets waar we heel trots op zijn. Dit lukt alleen als je de klant centraal stelt, kansen grijpt en uitdagingen aangaat. Bij ons is de klant geen nummer maar een persoon," besluiten de ondernemers hun betoog.