Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

Ausdauern  

Blog Roel Verhaegh, accountmanager Bedrijven Rabobank Peel, Maas en Leudal

'Voetbal is een eenvoudig spel: 22 mannen lopen achter een bal gedurende 90 minuten en op het einde winnen de Duitsers.' De uitspraak van Gary Lineker is misschien wel de allerbekendste quote uit de geschiedenis van het voetbal. Een quote die iets zegt over het doorzettingsvermogen van onze Oosterburen, tot en met de allerlaatste snik voetballen voor de overwinning.

 

Een houding die ik zeer kan waarderen en ook graag meegeef aan startende ondernemers. Want starten immers leuk en relatief makkelijk, het volhouden is een ander verhaal. Duitse voetballers lieten en laten ons altijd zien dat je met doorzettingsvermogen heel ver komt.

 

En dat is precies waarbij wij je helpen. Uiteraard helpen we je om een vliegende start te maken, bijvoorbeeld met allerlei startersvoordeel, maar we gaan graag een stap verder. Wij willen ondernemers namelijk helpen om duurzaam te groeien, niet alleen vandaag maar ook morgen. Dat doen we onder andere door kennis te delen via www.ikgastarten.nl waar je meer dan 4.000(!) artikelen vindt over alles dat je moet weten over het starten van een eigen bedrijf. Ook kun je er de startversterker doen; een gratis tool barstensvol prikkelende vragen, slimme tips en handige checklists. Speciaal voor ambitieuze starters.

 

Precies die starters die we op het podium zien van Ondernemersprijs Peel en Maas 2019. Ik wens alle genomineerden heel veel succes deze avond. Hopelijk is deze waardering vooral de start van weer een volgende stap.

 

Met sportieve groet,

 

Roel Verhaegh

Accountmanager Bedrijven, Rabobank Peel, Maas en Leudal