Ondernemersprijs Peel en Maas wordt georganiseerd door Kiwanis Peel en Maas

Asbestsanering het Zuiden stelt zich voor. 

De tweede genomineerde waarmee kennis gemaakt wordt, is Asbestsanering Het Zuiden BV, gevestigd in Panningen.

Wat was jullie eerste reactie op de nominatie voor de Ondernemersprijs 2017? 

"Wat een eer en wat een mooie kans om ons voor te stellen aan eenieder die ons nog niet kent binnen Peel en Maas," laat Ruud Janssen (directeur) weten. "Het laat zien dat Asbestsanering Het Zuiden de juiste dingen doet en daar erkenning voor krijgt."

Wat betekent deze nominatie voor jullie? 

Ook Ruud geeft aan dat de nominatie voor het team een waardering is. "We hebben er samen hard voor gestreden om nummer 1 te zijn in onze branche. Ik ben super trots op ons bedrijf. De nominatie biedt ons een kans om te laten zien waar wij voor staan, namelijk; innovatief, verantwoord, betrouwbaar, herkenbaar en betrokken."

We zijn dagelijks bezig met het verbeteren van ons milieu. 

Het thema 'De klant centraal, kansen en uitdagingen' is bij een bedrijf als Asbestsanering Het Zuiden BV wat minder zichtbaar voor de buitenwereld. "Binnen de asbestbranche is het best moeilijk om de klant centraal te zetten," erkent Ruud. "Dit heeft voornamelijk te maken met de uitgebreide regelgeving waar wij ons als bedrijf aan moeten houden. Door de vele frustraties van klanten die voortvloeien uit een asbestsanering, zoals de woning verlaten en alles uitruimen, heb ik MiniContainment ontwikkeld. Ik wilde echt gehoor geven aan die frustraties van onze klanten. Asbest is een groot maatschappelijk probleem, de stof is namelijk de veroorzaker van asbestkanker. Wij zijn dagelijks taakgericht bezig aan het verbeteren van ons milieu en leefomgeving.